Стефанов: Ако не беше Славия, М`Боли щеше да е портиер в Марсилия

10:16
Стефанов: Ако не беше Славия, М`Боли щеше да е портиер в Марсилия
Венцеслав Стефанов отговори гневно на думи на Райс М'Боли пред френско списание, в което вратарят на Алжир намеква, че насила е бил продаден от „ Славия" в руския „Криля советов" през 2010 г.

"Изненадан съм от думите му - започна видимо, раздразнен монолога си пред вестник „Труд" президентът на „белите". - Ако не ме лъже паметта, когато подписахме договора му с „Криля советов" с 50 000 долара месечна заплата, той ме прегръщаше, целуваше и наричаше „папа" (татко). Преди да дойде в „Славия", Райс играеше в трета дивизия на Гърция за жълти стотинки. За по един и четиридесет на месец!

Ще му припомня и как доведохме представители на алжирското посолство да му връчат паспорта в съблекалнята на „Славия", за да може да играе в националния им отбор. Така стигна и до участие на две световни първенства.

Пълни глупости са, че не е искал да ходи в Русия. Месеци по-късно се видяхме в Анталия, играхме контрола с „Криля советов". Той ми каза, че е щастлив там. Замина с още един играч от „Славия" - Стив Ренет, който остана там два сезона и дори стигна до капитанската лента. И двамата не са ми споменавали да са нещастни... Публична тайна е защо се върна в София и футболът няма нищо общо... (б.а. - говори се, че е заради тогавашната му българска приятелка).

Ако не беше „Славия" и България, мосю М`Боли сигурно щеше да е портиер някъде в Марсилия. Когато споменава името на клуба ни, трябва да го прави с поклон ниско до земята. И да се сети как ме наричаше „мон ами" (б. а. - приятелю), когато се стягаше да иде на проби в „Манчестър Юнайтед"... Пак благодарение на „Славия". И това неговото си е черна неблагодарност за бялата славистка доброта."


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Addicted92
19.01.2015 20:46

А какво е казам М'Боли, че така и неможах да намеря нищо

Mek_bacTyH
19.01.2015 16:29

...култовите реплики са запазена марка на Венци Шкембето *beer*

crazy_rabbit
19.01.2015 15:05

Факт е,че тоя макак беше доведен в Славия от долните гръцки дивизии, а след това игра на световното *wink* Хич не му прилича да говори такива глупости...

crazy_rabbit
20.01.2015 10:52

Факт е, че без Славия, Райс Мболи щеше да играе в пета кипърска дивизия. Славия е "гушнала" парите, защото е взела играч от долни дивизии, дала му е шанс, доразвила го е и го е показала. Или са му длъжни с нещо, понеже благодарение на добрите мениджъри около отбора, са изкарали някой лев ? Помисли, преди да пишеш глупости...

manutd_forlife
20.01.2015 07:50

Айде моля ти се. Факт е, че Славия гушнаха доста пари от Райс. Райс си е отговорил на Венци и сигурно и тука скоро ще постнат една тема.

sensea
19.01.2015 13:13

И това неговото си е черна неблагодарност за бялата славистка доброта."

BLACK & WAIT .............. НАЗДРАВЕ !!!